Gerrit Kouwenaar Oneetbaar
Huub Beurskens Clafoutis aux cérises
Hans Tentije & Peter Bes De ontbijtzaal
H.H. ter Balkt Weens maal, wensmaal
Bernlef Menu
Jan Kuijper Uit de keuken van Emily Dickinson
Martin Reints Man in eetkamer
Duoduo (vert. Maghiel van Crevel) Yes or no – over eten
Annie van Rest Inleiding bij ‘Het onvergankelijke vlees’ van Piero Camporesi
Piero Camporesi (vert. Annie M.C. van Rest) De therapeutische keuken (twee fragmenten)
Roland Barthes (vert. Jacq Vogelaar) Bij het lezen van Brillat-Savarin
Willem van Toorn Tafel en bed
Henry Fielding (vert. Willem van Toorn) Tom Jones (Boek 9, hoofdstuk 5)
Cyrille Offermans Inzake as, etc. Alfabet van dingen en mensen die je de eetlust grondig kunnen bederven
J. Bernlef Midzomermaaltijd (uit de memoires van een ober)
Diverse fotografen Aan tafel
Giorgio Manganelli (vert. Wilfred Oranje)Lof van het eten
Carlo Emilio Gadda (vert. Linda Pennings) ‘Risotto alla milanese’. Vaderlands recept
Atte Jongstra Tuinbonen: een korte geschiedenis
Ted Hughes (vert. H.C. ten Berge) Vuurvreter
H.C. ten Berge Oesters & gestoofde pot
Mark Strand (vert. H.C. ten Berge) Poëzie eten
Christopher Middleton (vert. H.C. ten Berge) De ontbijttafel dekken
Christopher Middleton (vert. H.C. ten Berge) Salami in Romanshorn
Seamus Heaney (vert. H.C. ten Berge) Oesters
Gary Snyder (vert. H.C. ten Berge) Oesters
Gary Snyder (vert. H.C. ten Berge) Hoe gestoofde pot in de Pinacate-woestijn te bereiden. Recept voor Locke & Drum
Mark Strand (vert. H.C. ten Berge) Gestoofd vlees
Kingmeroet (vert. H.C. ten Berge) Een lied over honger
Armand Schwerner (vert. H.C. ten Berge) Tablet II
Nico van Lieshout Dinn! Dinn! Dinn! De honger van Arthur Rimbaud
Hans E. Mol Pennevruchten. Inleiding bij Francis Ponge
Francis Ponge (vert. Hans E. Mol) Vier gedichten
Georges Perec (vert. Marij Elias) Poging tot inventarisatie van het vloeibare en vaste voedsel dat ik heb verzwolgen in de loop van het jaar negentienhonderd-vierenzeventig
Ralph Dutli (vert. Willem van Toorn & Jacq Vogelaar) Een feest met Mandelstam