Leen ik toch gewoon een nachtpon van meZus, hoewel ik vrees dat dat BEPAALD een stevige jetlag IN DE HAND GAAT WERKEN met al die roesjes. DOE NOU NIE NET of je nog nooit kaviaar gegeten hebt, beer, heus je BLIEFT het en TREK HEBBEN mag best, hoor. Gewoon  ontspannen. Zolang je maar niet doet of je thuis bent of op de amuses AANVALT, Depardieu! Zo’n ELLEBOOG ervoor plant alsof ze je DU MOMENT de leeftocht van je bord wegsnaaien. HET ZIJN OUDJES, poep, die eten muizenhapje. Een compotelepel per dag p.p. volstaat. Muy gaapjes en slaapjes zakmarzegge.

Het is ook enkel maar de 1e dag speciaal voor ons dat ze er zo’n toestand van maken. Voor henzelf CASUAL trekt die barones het liefst een pot FRANKFURTERS open. Ik wed dat ze de helft van haar wijnkelder erop ingericht heeft. Ik moet jou de specialiteit van het huis maar helemaal niet verklappen, JayKay, want dan krijg ik je er met geen tien shovels meer weg! Huzarensalade. Zo’n SPECIE van de kliekjes die ze vaste prik in de koelkast opsparen. O poep, overal vuistdikke DICTIONAIRES  en ze is al net zo verkikkerd op stroperige likeurtjes als jij, de barones. Als dat geen match is. Zij lepelt haar Zwarte Kip al op de middag. Advocaatje gaapje slaapje en vertrokken zijn ze. Ieder een eigen kuurstretcher, plus zo’n wel heel erg ergonomisch kopkussen, beer, je kent ze vast. Een soort DOOD IN VENETIE  maar dan op de patio. Als mijn pa dat kalf van een DUITSE DOG dan ook nog aan de ketting weet te rijgen, hebben we het rijk alleen.

Ik heb Baywatch nooit gezien maar zo’n zwembad dus! (Wil je al iemand redden, dan nooit Arielle, beer. Hoe ze als drenkeling ook lonkt je verspeelt er al je credits mee. Ondanks die koosnaam blijft het een ordinaire onderwaterstofzuiger die dra je haar op het droge sleept het leven geeft.)

Stel je voor. De ranch voor ons alleen. Een klap kruiden waar we van tollen gaan zo Grieks. Mocht je je zwembroek weer us vergeten zijn of dat ie door de chloor model tanga – (janee  door al dat DIEPZEECRAWLEN van jou oceanisch uitgebeten) nog geen ramp. Trouwens qua preuts: het is de States niet. Kijk dat ik voor die oude liever niet POEDELnaakt rumspringa maar jij met je shape (Sowieso met dat ene – zijn goeie oog boort ie nóg door tig boerkas heen). Krek jij met je shape! O Rodin, dra ie die tors van jou in het vizier – doet ie je geheid een ZWITSERS ZAKMES cadeau. Stink er niet in, met zo’n eerste authentieke jagerstrofee ridderde hij mijn echtgenoot al en je weet hoe dát, mh.

Hoe vlotter je incheckt, schatje, hoe vlotter we bonus. Lekker vale gieren spotten in de Pyreneeën, ome Joop. Klap natuur! Bingo! k zweer ut! in alles je Cate.